Consiliul Judetean Hunedoara doar a promis cã va contribui financiar la lucrãrile de modernizare a soselei de centurã de la Petrosani. Anul trecut a alocat suma de 500.000 de lei si atât.
“Nu ne-a alocat niciun ban. Anul trecut ne-a alocat 500.000 lei si asta a fost toatã suma. Valoarea totalã a lucrãrii este de 3,7 milioane, pe care va trebui sã le suportãm de la bugetul local”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Consiliul judetean s-a angajat cã va contribui financiar la modernizarea soselei de centurã a municipiului Petrosani. Este vorba de cel de-al doilea tronson cuprins între sensul giratoriu cu avion si  Biserica Catolicã. Proiectul prevede refacerea în întregime a celor trei kilometri din DN 66, centura  ocolitoare a municipiului Petrosani.  În paralel, autoritãtile locale de la Petrosani vor mai repara o portiune din DN 66A, si anume tronsonul cuprins între Kaufland si intersectia cu Aninoasa.
“Reparãm DN 66 în portiunea dintre Kaufland si intrarea în Aninoasa, cu covor asfaltic”,  a mai spus primarul municipiului Petrosani. Responsabilitatea drumului cade în administrarea autoritãtilor locale de la Petrosani. Oficialii CJH nu au putut fi contactati pentru a-si exprima opinia pe marginea acestui subiect.
Monika BACIU