Autorul jafului armat de la Petrosani, Daniel Minea, a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare cu suspendare pentru douã încercãri de jaf. Procurorii au considerat pedeapsa prea blândã si au fãcut apel.
Tânãrul de 22 de ani, din Aninoasa, judecat la Petrosani pentru cã a jefuit un cazino folosindu-se de un cutit, a fost condamnat la 1 an si 8 luni închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã la tâlhãrie calificatã în formã continuatã. Judecãtorii au fost indulgenti si i-au suspendat executarea pedepsei, însã procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Oradea nu sunt de acord cu solutia si au atacat-o cu apel. Dosarul a ajuns pe rolul Curtii de Apel Oradea iar Minea ar putea ajunge în puscãrie dacã procurorii îi vor convinge pe magistrati sã-i modifice pedeapsa.
Tânãrul din Aninoasa a încercat sã jefuiascã douã sãli de jocuri de noroc din Oradea folosindu-se de un pistol de airsoft. Angajatele celor douã unitãti nu s-au pierdut cu firea si au actionat butonul de panicã iar individul a dat bir cu fugitii. Minea Daniel a reusit sã jefuiascã un cazino din municipiul Petrosani si a furat circa 30 de mii de lei.
Maximilian Gânju