Bonusuri pentru proiectele europene si salarii din cinci cifre

Cel mai mic salariu de bazã de la Consiliul Judetean Hunedoara este în valoare de 3.176 lei si apartine unui îngrijitor. Consiliul Judetean Hunedoara a fãcut publicã lista veniturilor salariale – la nivelul lunii martie 2018.
Presedintele are o indemnizatie de bazã de 17.100 lei, la care se adaugã 4.275 lei, cu titlul de “alte  drepturi în bani si/sau în naturã”. Observatia mentioneazã cã cei 4.275 de lei au titlul de “majorare cu 25% a indemnizatiilor lunare ale presedintelui si vicepresedintilor consililui judetean  pentru implementarea de proiecte finantate din fonduri europene nerambursabile,  conform art.16 alin.2 din Legea-cadru nr. 153/ 2017 privind salarizarea personalului plãtit din fonduri  publice, cu modificãrile si completãrile ulterioare”. Vicepresedintii Consiliului Judetean Hunedoara au o  indemnizatie de bazã în cuantum de 15.200, la care se mai adaugã “alte drepturi în bani si/sau în naturã” în valoare de 3.800 de lei. Un director executiv din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara încaseazã un salariu de bazã de 12.787 lei si încã “1.279+1.134”, lei cu mentiunea “alte drepturi în bani si/sau în naturã”. În cazul directorului executiv „alte drepturi” sunt constituite de “majorare cu 10% a salariului de bazã  pentru exercitarea activitãtii de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, conform art.15 din Legea-cadru nr.  153 /2017 privind salarizarea personalului plã%t din fonduri  publice, cu modificãrile si completãrile  ulterioare” si  “personalul din  institutiile si/sau autoriãtile publice nominalizat in echipele de proiecte finantate din fonduri europene nerambursabile  beneficiaza de  majorarea salariilor de baza, soldelor de functie/salariilor de functie, indemnizatilor de incadrare cu pana la 50%, indiferent de numarul de proiecte in care este implicat. Aceasta majorare se aplica proportional cu timpul efectiv alocat activitãtilor pentru fiecare proiect,  conform art.16 alin.1 din Legea-cadru nr. 153/ 2017 privind salarizarea personalului plãtit din fonduri  publice, cu modificãrile si completãrile  ulterioare”.
În ceea ce-i priveste pe consilierii judeteni, “în perioada 01.07 2017 – 31.12.2021 indemnizatia maximã lunarã de care  beneficiazã consilierii judeteni pentru  partciparea la numãrul maxim de sedinte  este de 10% din  indemnizatia lunarã a presedintelui consilului judetean, exclusiv majorãrile prevãzute la art.16 alin.2 din Legea-cadru nr. 153 /2017 privind salarizarea personalului plãtit din fonduri publice,cu modificãrile si completãrile ulterioare, din care 4% pentru sedinta ordinarã si câte 3% pentru 1-2 sedinte ale comisiilor de  specialitate, conform art.40 din Legea-cadru nr. 153 /2017 privind salarizarea personalului plãtit din fonduri  publice, cu modificãrile si completãrile ulterioare si ale Hotãrârii nr.36/2018 Consiliului Judetean Hunedoara”
Monika BACIU

Un comentariu la „Bonusuri pentru proiectele europene si salarii din cinci cifre

  • 12 aprilie 2018 la 20:18
    Permalink

    Rugam Consiliul Judetean Hunedoara PSD (Bobora si Andronache , oameni lui Laurentiu Nistor sa nu mai amane (vrajeala cu contestatul nu mai tine ca cineva ia invatat sa conteste licitatia sa poata amana lucrarile pana la vara ASTEAPTA) si anul acesta asfaltarea drumului judetean din Parang , valea jiului a votat tot timpul cu PSD de 28 ani la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , …..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.