Documentatie refãcutã pentru terenurile din Parâng

Municipalitatea de la Petrosani a pierdut procesul cu Romsilva pentru scoaterea din fondul forestier a 40 de hectare de teren în vederea continuãrii lucrãrilor la domeniul schiabil din Parâng. Se încearcã o nouã variantã. Terenurile vor fi scoase treptate din fondul forestier. În paralel, autoritãtile locale vor sã obtinã fonduri pentru realizarea unei benzi transportoare destinate schiorilor începãtori.
“Am avut o discutie cu domnul ministru în ianuarie, am cerut bani pentru o bandã transportoare pentru cã nu putem sã cerem bani pentru pârtii sau instalatii de transport pentru cã nu avem terenurile. Acum, s-a topit zãpada vom intra în teren pentru a reface documentatia pentru a scoate din fondul forestier 10 hectare”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Edilii nu cred cã vor obtine finantare în acest an pentru a putea continua lucrãrile de dezvoltare a domeniului schiabil Parâng, din cauza terenurilor. Dupã ce au pierdut definitiv procesul cu Romsilva pentru scoaterea din fondul forestier a celor putin peste 40 de hectare de teren, edilii de la Petrosani îsi reconfigureazã planurile.
Monika BACIU

Un comentariu la „Documentatie refãcutã pentru terenurile din Parâng

  • 11 aprilie 2018 la 19:44
    Permalink

    Guvernul PSD trebuie sa finanteze Domeniile Schiabile din valea jiului ca sau inchis multe Mine iar Consiliul Judetean Hunedoara PSD sa nu mai amane de la an la an asfaltarea drumului judetean din Parang .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.