Zonele verzi, terenurile de sport, drumuri, borduri, asfalt nou pe anumite strãzi si lucrãri ce au fost începute si trebuie continuate.
Toate sunt acum prioritãti la Lupeni, unde primarul Lucian Resmeritã spune cã are un plan complex, iar în aceste zile se lucreazã intens la lucãrile din parcul CAP.
„Chiar de dinainte de sãrbãtori am început sã lucrãm, din nou, la parcul de la CAP. La acest parc tin foarte mult, pentru cã vreau sã fie unul modern, plin de flori si sã avem acele piatete pe care ni le-am dorit”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Edilul spune cã acum porneste toate lucrãrile rãmase anul trecut neterminate si aici sunt inlcuse mai multe drumuri, alei pietonale, dar si realizarea unor locuri unice pentru relaxare, la Lupeni, „Vom reusi sã fianlizãm toate investitiile care au fost începute anul trecut si care, din cauza perioadei scurte de timp pe care am avut-o la dispozitie, nu le-am finalizat. Aici e forba despre terenul de fotbal de la Preparatorul, unde vom reusi sã avem chiar douã, locuri de joacã, pentru copiii de la noi în vacanta de varã si chiar am gândit sã facem sã avem o competitie de fotbal a tuturor liceelor si pe cartiere chiar, o cupã a Lupeniului”, a mai spus Lucian Resmeritã.
În acest an, primarul spune cã finalizeazã toate lucrãrile ce le-a început de anul trecut si cã va demara chiar si unele noi, prin care vrea sã îmbunãtãteascã viata localnicilor. „Cred cã cel mai important proiect pe care îl avem este cel legat de drumuri, poduri si trotuare în Lupeni. Anul acesta am început de la calea feratã din Bãrbãteni, toate trotuarele, spre Edil. Toate aleile aferente vor fi reabilitate, cu exceptia unei zone în care vor fi lucrãri de canalizare. Asta, ca sã nu ajungem ca anul acesta sã reparãm un trotuar, iar anul viitor, cu lucrãrile de canalizare, sã îl stricãm”,  a conchis edilul.
Diana Mitrache