Pavelele din Centrul Civic sunt, din nou, lipite

Pavelele din centrul civic al municipiului Petrosani sunt, din nou, reparate de administratia de la Petrosani. Acestea s-au dezlipit dupã iarnã, iar lucrãrile de reparatii au început în aceste zile.
De altfel, primarul spune acum cã face asta în cadrul lucrãrilor de primãvarã si cã reparatiile se fac pe banii celor care au executat lucrarea. „Am intrat cu reparatii pe zonele unde avem probleme cu plãcile care s-au desprins în urma înghetului si dezghetului, dar aceastã operatiune va fi finalizatã în maxim douã sãptãmâni”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Ultima datã, administratia de la Petrosani a înlocuit dalele desprinse în primãvara anului trecut, dar astfel de lucãrãri se fac an de an.
Nu mai putin de 7 milioane de euro au fost cheltuiti pe dalele de granit, piatrã cubicã, pavele si borduri. Banii necesari pentru Centrul Civic au venit în cea mai mare parte de la Uniunea Europeanã si de la Guvernul României, contributia din bugetul local fiind de 19,5 milioane de lei. Cu aceastã sumã  a fost reabilitat centrul orasului, zona de la Brãdet si totodatã s-a realizat sistemul de supraveghere video.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Pavelele din Centrul Civic sunt, din nou, lipite

  • 12 aprilie 2018 la 20:12
    Permalink

    E clar!In scrisoarea primarului pe care o gasesc in fiecae an in cutia postala,pun pariu ca o sa apara,ca o mare realizare ,,lipit pavele”!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.