Muncitorii de la primaria Petrosani au inceput astazi din nou lucrul la Parcul pensionarilor, dupa ce in urma cu câteva zile, aceasta locatie a fost data in folosinta. Vreme de aproape doua luni, locatia a trecut printr-o serie de modernizari, iar acum, lucratorii mai au de pus la punct câteva detalii. Ieri, ei au taiat un copac batrân si uscat, la solicitarea pensionarilor care isi petrec timpul acolo.

“Este vorba de un taluz pe care o sa-l facem lânga gardul care desparte CNH-ul de parcul pensionarilor si o sa facem si o mica bordura in zona filigoriei pentru a nu intra apele inauntru”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

De asemenea, proiectul integral de constructie a Centrului Civic, in care este inclus si acest parc, este aproape de final. Termenul pâna la care muncitorii trebuie sa termine, este sfârsitul acestei luni.

“Lucrarile se desfasoara intr-un ritm destul de alert. Sper ca nici cele de la Bradet nu vor intârzia. Suntem in fiecare zi in teren si suntem la curent cu tot ceea ce se intâmpla acolo”, a mai spus Ridzi, Insa, tot edilul mai afirma ca nu este exclus ca acest termen sa se prelungeasca cu câteva zile daca firma care executa lucrarea are motive intemeiate.

Luiza Andronache