Angajatii Apa Serv Valea Jiului, recompensati înainte de Pasti / Directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram: ”Vreau ca toti colegii mei sã simtã cã vin sãrbãtorile pascale”

Angajatii operatorului de apã si canal din Valea Jiului vor primi în aceastã sãptãmânã, miercuri, atât salariile, prima de participare la profit, prima de Pasti cât si tichetele de masã aferente acestei luni. Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, spune cã a urmãrit ca oamenii, multi cu familii numeroase, sã se poatã bucura de sãrbãtori. ”Încercãm sã le rãsplãtim munca, o muncã deloc usoarã, iar miercuri îsi vor primi salariile, prima de Pasti în valoare de 150 de lei, tichetele de masã, care se dau de regulã pe la sfârsitul lunii, cât si dividendele. Apa Serv Valea Jiului a avut un an financiar bun si a fost nevoie si de un efort pe mãsurã pentru acest lucru. Le multumesc si clientilor nostri, oamenilor de bunã credintã care au înteles cã asigurãm un serviciu vital”, a declarat Avram. Conducerea societãtii mai spune cã a decis sã acorde toate beneficiile din contractul de muncã dat fiind faptul cã sunt foarte multi angajati care au venit în familie. ”Salariile nu sunt foarte mari si avem multi oameni care au copii, sunt singurii din familie cu venit. În ciuda unor voci care încearcã sã ne facã o imagine rea, de regulã din spectrul politic, Apa Serv Valea Jiului asigurã pâinea a câtorva sute de salariati si a familiilor acestora. Eu spun cã nu este un lucru de trecut cu vederea. Poate acesti contestatari sunt nemultumiti cã nu avem acelasi parcurs falimentar ca al altor firme de stat, cã le zãdãrnicim planurile. Totodatã, noi am încercat si am si reusit sã venim în întâmpinarea clientilor, sã le asigurãm servicii de calitate si o vom face si pe viitor. Sã nu uitãm cã societatea acesta era cu un picior în groapã în urmã cu câtiva ani, cã populatia Vãii Jiului era la un pas de a primi apã ca în vremea comunismului. Cã este singura firmã care a adus în Valea Jiului circa 40 de milioane de euro si acum aduce alte aproape 90 de milioane, fonduri nerambursabile, iar efectele benefice ale acestor investitii se vor vedea în viitor”, a mai declarat, Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Angajatii Apa Serv Valea Jiului, recompensati înainte de Pasti / Directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram: ”Vreau ca toti colegii mei sã simtã cã vin sãrbãtorile pascale”

  • 4 aprilie 2018 la 12:30
    Permalink

    Banii de prime vin din buzunarul fraierilor care platesc apa scumpita de zeci de ori. Dar lui Avram nu-i pasa, stie ca are de-a face cu niste lasi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.