Competitia internã instituitã de conducerea Apa Serv Valea Jiului pentru stimularea activitãtii salariatilor sãi si-a desemnat astãzi cei mai buni angajati ai lunii martie din echipa operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului.

Astfel, potrivit analizei efectuate de echipa managerialã, titlul de ”Angajat al lunii martie” a fost atibuit unui numãr de trei angajati din diverse sectoare de activitate de la ASVJ, dupã cum urmeazã:

EMIL BABÃU, mecanic în cadrul Statiei de tratare a apei de la Valea de Pesti;

GHEORGHE MARIN, sudor în cadrul Sectiei de Apã-Canal de la Petrosani;

SORIN BUTAN, tehnician în cadrul Laboratorului de metrologie;

Acestora li se alãturã întreaga echipã a Laboratorului de Metrologie, formatã din Vasile Cristian Nitã, Sorin Butan si Gabrila Liliana Rusu, cãrora le-a fost atribuit titlul de ”Colectiv al lunii martie”.

Premiantii lunii martie de la Apa Serv au fost felicitati astãzi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul central al operatorului regional de apã si canalizare de la Petrosani, fiindu-le înmânate diplome de merit si o primã în bani.

”Fiecare moment în care ne întâlnim cu salariatii nostri a cãror activitate a fost evidentiata este, pentru mine si pentru colegii mei din echipa de management de la Apa Serv, un moment de bucurie. E o bucurie ce rezidã din satisfactia cã, în cadrul echipei noastre, avem oameni care-si fac cu devotament si profesionalism datoria la locul de muncã si care fac cinste întregii noastre echipe. Îi felicit pe laureatii lunii martie, le multumesc si-i invit sã-si pãstreze dorinta de muncã si puterea de muncã, la acelasi nivel, si în continuare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Birou Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani