Cãldura se opreste în Valea Jiului

Populatia din Valea Jiului, care este bransatã la sistemul centralizat de termoficare de la Paroseni rãmâne fãrã cãldurã. Mãsura a fost dictatã de Conducerea Complexului Energetic Hunedoara începând cu data de 31 martie, ora 24:00, si este valabilã pentru abonatii din municipiul Petrosani si Vulcan. Motivul spun cei de la CEH, este legat de  faptul cã, pentru serviciul de furnizare a agentului termic necesar asigurãrii confortului termic al consumatorilor din Municipiul Petrosani, în perioada de iarnã 2017 – 2018, facturile emise de cãtre S.E. Paroseni au fost achitate în proportie de doar 47%. Datoriile societãtii de termoficare din Petrosani se ridicã la valoarea de 61.682.173,05 lei, în conditiile în care urmeazã a fi emise facturile aferente lunii martie 2018.
Sistarea furnizãrii agentului termic începând cu data de 1 aprilie respectã prevederile Ordinului nr. 122/2013 privind aprobarea Contractului – cadru de vânzare-cumpãrare a energiei termice produse de operatorii economici aflati în competenta de reglementare a ANRE.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Cãldura se opreste în Valea Jiului

  • 29 martie 2018 la 09:47
    Permalink

    Hai sa fim seriosi !!! Ma intreb ce au facut ce-i de la termoficare??? I-si iau doar salariul bunicel?? A intrerupt vre-un rau platnic??? De ce nu au facut ca ce-i de la Apa serv???
    Daca ar fi luat salariul functie de incasari,…altfel era situatia acum !! Dar,…nepotismele si politica merg mina in mina !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.