Schimbare în Consiliul Local Petrosani. Pleacã Postolache, vine Pascu. În sedinta din aceastã sãptãmânã se va modifica componenta Consiliului Local Petrosani.
Costel Postolache va fi înlocuit cu Viorel Pascu. Consiliul Local urmeazã sã ia act de demisia lui Costel Postolache (PSD). Urmãtorul pe lista de supleanti este Viorel Pascu. Costel Postolache renuntã la calitatea de consilier local din “motive personale”, începând cu data de 1 martie. Demisia lui Costel Postolache a fost datatã în 26 februarie.
“Partidul Social Democrat – Organizatia judeteanã Hunedoara, prin adresa nr. 3691/2018 înregistratã la Primãria municipiului Petrosani, ne înainteazã propunerea de validare a primului supleant de pe lista de consilieri locali pe postul rãmas vacant în Consiliul Local al municipiului Petrosani”, aratã documentele.
Viorel Pascu va face parte din Comisia pentru minoritãti, culte si cooperare interregionalã si din Comisia pentru sãnãtate si protectie socialã.
“Conform ordinii de pe lista de consilieri locali cu care PSD a participat la alegerile locale din luna iunie 2016, primul supleant propus spre  validare pe postul rãmas vacant în Consiliul Local al municipiului Petrosani, este domnul Pascu Viorel”, aratã Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara.  Viorel Pascu a mai fost consilier local.
Monika BACIU