În acest week-end, actiunea de colectare a deseurilor electrice si electronice are loc în Lupeni. Toti cei interesati sunt asteptati sã ducã aparatele electronice si electrice pe care nu le mai folosesc la centrul de colectare ce va fi amenajat în acest oras. Mai mult, vor primi un bilet si vor participa la o tombolã.
Organizatorii campaniei – autoritãtile locale si Serviciul Local de Colectare Hunedoara, oferã cetãtenilor servicii gratuite de colectare a deseurilor electrice. Actiunea are si caracter educativ cu privire la importanta colectãrii aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind sustinutã de Asociatia Românã pentru Reciclare – RoRec.
Puncte de colectare sunt direct la masina de colectare, ce va trece prin toate cartierele si îsi va face simtitã prezenta, sau în parcarea de la  magazinul Penny. Actiunea începe la ora 9,00 si se terminã la ora 17,00 în ziua de 24 martie, la ora 17,30 urmând sã aibã loc extragerea câstigãtorilor de la tombolã. Premiul I este o cafetierã, pe locul II se oferã douã bucãti fier de cãlcat, iar pe locul III vor fi premiati doi oameni, cu câte un mixer de bucãtãrie.
Diana Mitrache