Sensurile unice aduc amenzi

Politia rutierã din Petrosani a reluat seria actiunilor în stradã, mai ales pe strãzile pe care au fost instituite noi reguli de circulatie.
Una dintre artere este cea de pe Aleea Poporului, acolo unde, de aproximativ o lunã, a fost instituit sensul unic, pentru descongestionarea traficului, mai ales în perioada în care sunt adusi copiii la scoalã, ca si la orele când înceteazã cursurile.  Mai multi soferi au fost surprinsi în timpul raziei cã circulau pe contrasens si amendati, iar cei care au parcat pe partea  pe care oprirea si stationarea sunt interzise, s-au trezit, de asemenea, cu somatii de platã a amenzilor.  Periodic, politistii de la rutierã verificã aceste artere, mai ales cã traficul este extrem e aglomerat la orele de vârf si se  produc ambuteiaje.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Sensurile unice aduc amenzi

 • 19 martie 2018 la 20:44
  Permalink

  Daca tot face ,,actiuni in strada”,eu recomand politiei rutiere sa faca o ,,actiune” chiar in fata sediului!Coborand dinspre magazinul Jiul,in fata politiei,nu poti sa faci la dreapta,avand verde intermitent,deoarece sunt parcate,sfidator,masinile politiei sau ale angajatilor!

  Răspunde
 • 19 martie 2018 la 22:46
  Permalink

  Bine zice Gioni ,dar pe smecherii din politie nu-i fute nimeni.Au ditamai curtea dar ei sunt zei.Primarul Ritzi dac? ar mai parcurge strazile orasului ar mai putea face ceva, dar nu este interesat,

  Răspunde
 • 20 martie 2018 la 10:06
  Permalink

  Bine ca de pe centura….nu mai poti urca in Dimitrov,cind vii din spre centru !!! Atitia amar de ani,…s-a putut !! Veniti dracului cu solutii bune !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.