Pârtiile de schi din Parâng, ”acaparate” de studenti si profesori

Studentii, profesorii universitari precum si cei din învãtãmântul gimnazial si liceal pot lua parte la competitia organizatã de Universitatea din Petrosani si organizatiile studentesti din cadrul institutiei.  Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor stabilite pentru marcarea celor 70 de ani de învãtãmânt superior în ”capitala” Vãii Jiului.
”Vrem sã transformãm aceastã competitie într-una de traditie, dar si pentru a marca cei 70 de ani de învãtãmânt superior la Petrosani. Face parte din calendarul evenimentelor pregãtite de Universitatea din Petrosani pentru  celebrarea a mai bine de jumãtate de secol de învãtãmânt universitar în Valea Jiului. Cupa UP la schi a avut în prim-plan studentul, dar si cadrele didactice. Toti profesorii care dosresc sã participe sunt bine veniti, pentru cã ei sunt promotorii nostri, ei ne pregãtesc viitoarele generatii de studenti. Competitia va fi un bun prilej de socializare între studenti si profesori, iar participantii vor fi recompensati cu diplome si premii”, a declarat rectorul Universitãtii Petrosani, Prof. Dr. Radu Sorin.
”Cupa UP la Ski” se aflã la prima editie si va avea loc în Statiunea Turisticã Parâng, în 25 martie a.c., iar la start vor fi viitorii ingineri, economisti ori specialisti în domenii sociale si formatorii lor, profesorii universitari. Invitati sunt si dascãlii de la unitãtile de învãtãmânt preuniversitar ori gimnazial, iar organizatorii vor ca întrecerea sã devinã o traditie.
Maximilian GÂNJU

Advertisements

Un comentariu la „Pârtiile de schi din Parâng, ”acaparate” de studenti si profesori

  • 19 martie 2018 la 18:41
    Permalink

    Este foarte frumos in Statiunea Turistica Parang !

Comentariile sunt închise.