150 locuri de muncã în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania prin intermediul Retelei EURES

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferã cele 150 locuri de muncã în agriculturã este compus din mai multe ferme dedicate producerii si comercializãrii fructelor, aratã un comunicat al AJOFM Hunedoara.
Potrivit directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Nicolae Fara, muncitorii vor lucra în câmp la cules fructe, curãtat pomi ,ori în fabricã la aranjarea fructelor în lãzi si caserole, iar  cele 150 locuri de muncã sunt dupã cum urmeazã: 100-femei pentru munca în câmp si ambalat în depozit; 50 – bãrbati pentru munca în câmp, din care: 1 sofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncã (categoria D + atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit(categoria C + E si atestat) si 2 tractoristi;
Limba strainã  nu se solicitã, iar salariu este de 6.25 euro brut/orã (pentru lucrul în câmp), respectiv 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabricã)
Transportul dus-întors Spania îl plãteste muncitorul. Pentru locuintã (utilitãti) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu în primul an si în al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zonã comunã de spãlãtorie si bucãtãrii. Familia va locui în camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (în cazul pierderii acestuia, se plãteste). Contractul de muncã se semneazã în Spania (dupã înscrierea în sistemul de securitate socialã-obtinere NIE).
Durata contractului este din aprilie pânã în septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire pânã în luna noiembriePersoanele cu domiciliul în judetul Hunedoara, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sã se adreseze consilierului EURES, Plesa Andrea din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara, telefon 0755999913, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strãinãtate. Înscrierea în baza de date pentru munca în strãinatate se realizeaza  pe baza urmãtoarelor documente: cererea tip (se completeazã la sediul agentiei), copie act identitate, CV, adeverintã medicalã „apt pentru muncã”.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.