Grevistul Iriza, lãmurit în C.A sã înceteze protestul

Marian Iriza a intrat miercuri în greva foamei si a refuzat sã iasã din sut, desi colegii lui de schimb au plecat din minã. Totusi, s-au solidarizat cu el cei din schimbul II, iar pentru a aplana conflictul iscat de senin, Darius Cîmpean, liderul de la Sindicatul Muntele, l-a luat în sedinta Consiliului de Administratie, care s-a tinut la Complexul Energetic Hunedoara.
Ce a cerut acest sindicalist este perfect justificat, însã, modul în care a fãcut-o, declansând brusc un protest fix în ziua sosirii ministrului Energiei la Deva, a fost oarecum contestat. „Noi am fost de acord si îl sustinem pe colegul de la EM Vulcan si suntem solidari si cu protestul de la Mintia. Îsi dorea sã aducã în atentia conducerii Complexului si al C.A. o serie de probleme cu care se confruntã mina, stiut fiind faptul cã EM Vulcan este o exploatare viabilã, care nu are acum ajutor de stat. A venit în C.A si le-a spus problemele cu care ne confruntãm toti. S-a referit la problemele CCM, dar negocierile sunt încã în toi, dorea angajãri la mina Vulcan, dar angajãrile trebuie peste tot, cã suntem sub efectiv si sã stie care este viitorul exploatãrilor miniere care nu primesc ajutor de stat acum”, a spus Darius Cîmpean.
Sindicalistul Iriza a renuntat la protest imediat dupã discutiile  cu presedintele Consiliului de Administratie al CEH si conflictul s-a încheiat.
Diana Mitrache

3 thoughts on “Grevistul Iriza, lãmurit în C.A sã înceteze protestul

 • 15 martie 2018 at 19:37
  Permalink

  Vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului !

  Reply
 • 16 martie 2018 at 14:14
  Permalink

  Esti singurul care se pare ca ai avut si ai ( cohones) , pupatalpile administratiei : Campean , San si Viezure vor face ce vor face si te vor inlatura .. le cam strici apele ..

  Reply
 • 18 mai 2018 at 08:58
  Permalink

  Trist! Un terchea-berchea in loc sa puna mana pe munca, sa-si merite banii incasati ( nu putini), isi proclama chiulul jegos sub masca „grevistului”, mimand ca este ingrijorat de viitorul ineritului, al Romaniei si al omenirii. Seful lui de echipa l-a pontat prezent? Sigur ca da. De asta trebuie inchis mineritul, ca toata lumea isi face de cap. Iriza sa faca greva pe tarlaua lui din Oltenia, sa vedem ce spun copiii lui!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *