Mai multe persoane cu cagule pe cap au dat atacul la un magazin alimentar din Petrila. Incidentul a avut loc putin dupã miezul noptii si hotii au furat banii din încasãri.
S-au speriat, însã, de alarma care a pornit în momentul în care au luat casa de marcat si sertarul cu bani, iar politistii sunt acum pe urmele lor. „În jurul orei 1,00, în noaptea de luni spre marti, am fost sunatã de la dispeceratul primãriei, pentru cã politia localã si politia orasului Petrila erau la sediul Edil Sal Prest, unde a fost fortatã intrarea si s-a intrat în magazinul alimentar al societãtii. Acum, politia investigheazã, noi am trimis imaginile de pe camerele de supraveghere, care au filmat infractorii, rãmâne ca politia sã ne comunice dacã au prins fãptasii”, a spus Doinita Bãlãnesc, director SC Edil Prest Serv Petrila.
Nu a fost estimatã paguba, dar de pe camerele de supraveghere se vede clar ce reusesc sã facã hotii. „Au smuls doar sertarul cu bani si casa de marcat care am gãsit-o ulterior aruncatã pe jos pe scãri, dar sertarul de bani nu”, a mai afirmat directorul Doinita Bãlãnesc. Hotii au fetele acoperite cu cagule, însã, oamenii legii cautã acum sã îi identifice, mai ales cã, la locul furtului au venit cu o masinã, care si ea se vede în înregistrãrile de pe camerele de supraveghere.
Diana Mitrache