Dorin Curtean: “Existã bani suficienti pentru toate lucrãrile pe care le avem în derulare”

Încep lucrãrile edilitare de primãvarã, la Petrila. Autoritãtile locale reiau lucrãrile la proiectele  începute anul trecut.  Este vorba de lucrãrile care nu se puteau executa pe perioada iernii. Potrivit oficialilor Primãriei Petrila, existã bani pentru lucrãrile în continuare.
“Începem lucrãrile de primãvarã, asfaltãrile pe PNDL, apoi toaletarea pomilor, parcurile vrem sã le reamenajãm. Am cumpãrat toate materialele, iar lucrãrile le facem cu muncitorii nostri, în regie proprie. Vrem sã construim o toaletã publicã în parcul central. Si aceastã lucrare va fi tot în regie proprie. Petrila va fi un santier”, a declarat Dorin Curtean, viceprimarul orasului Petrila.
Edilii din Petrila sustin cã au fondurile necesare pentru continuarea tuturor lucrãrilor, iar anul acesta se asteaptã sã mai primeascã bani de la bugetul de stat.  “Petrila va fi un santier destul de mare. Anul acesta vrem sã schimbãm aspectul orasului. Mai avem în plan reabilitarea termicã  a blocurilor. Avem si bani, existã bani suficienti pentru toate lucrãrile care le avem în derulare”, a mai spus sursa citatã.  Una din prioritãtile edililor este si cresterea eficientei energetice. Astfel, mai multe imobile din localitate au fost incluse într-un proiect de reabilitare termicã.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Dorin Curtean: “Existã bani suficienti pentru toate lucrãrile pe care le avem în derulare”

  • 12 martie 2018 la 19:47
    Permalink

    Sa nu uitati sa ii mai aduceti aminte domnului Petre Dragoescu de la SNIMVJ de asfaltarea drumului de centura al Petrilei , sa nu mai amane .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.