CEH scapã momentan de plata studiilor realizate de UPET

Complexul Energetic Hunedoara scapã, momentan, de platã studiilor realizate de Universitatea din Petrosani. Dosarul înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara a fost anulat, pentru cã institutia de învãtãmânt superior nu a achitat taxa de timbru.
“Anuleazã ca netimbratã cererea de emiterea a ordonantei de platã formulatã de creditoarea Universitatea din Petrosani în contradictoriu cu debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara”, aratã solutia instantei. Încã de la termenul din februarie, instanta a pus în  vederea creditorului, respectiv Universitãtii Petrosani,  faptul cã trebuie sã achite o taxã de 200 de lei, “sub  sanctiunea anulãrii cererii”.
120 de mii de lei are de recuperat Universitatea din Petrosani de la Complexul Energetic Hunedoara pentru un studiu realizat în urmã cu trei ani.  Oficialii de la CEH au comandat un studiu care viza exploatarea minierã Lonea, profesorii de la Universitate l-au întocmit, însã cei de la compania energeticã nu l-au mai plãtit, motivând cã acesta nu a fost avizat în CTE-ul de la Ministerul Energiei.
Monika BACIU

Advertisements