Fotbal, Liga a III-a, Seria a IV-a / „NEW” SIRINEASA, CAM OBOSITÃ…

Aproape 1.000 de spectatori au venit la pomul lãudat, noua echipã a Sirinesei, rãmasã în continuare la Petrosani, în ciuda unor zvonuri care o dãdeau mutatã pe alte meleaguri.
Oaspetii încep în fortã, Tãtulea (min. 15), având o mare ocazie, mingea fiind apãratã de portarul Bg. Miron. Apoi, Enciu (min. 17) rateazã cu capul de la numai 6 m, abia în min. 20 L. Iordache de la Sirineasa având o primã ocazie dintr-o loviturã liberã. Va fi 1-0 pentru Sirineasa, Mansour (min. 30) îsi face si el prezenta  în teren cu o loviturã de cap dar si un gol anunlat (min. 37) pe motiv de oficial Honciu  (min. 39) si L. Iordache (min. 42) trec pe lângã deschiderea scorului.
La reluare, National Sebis joacã mai ofensiv, drept urmare vine si egalarea 1-1. Sebis-ul stãpâneste jocul, fãrã a-si crea ocazii importante de gol, Sirineasa are o mare ocazie prin Ionitã (min. 89), dar portarul Poianã respinge sutul acestuia.
Una peste alta un rezultatul de egalitate corect, dar cu un semnal de alarmã pentru A.C.S. Sirineasa.
Declaratii
Dan Vasilicã, antrenor A.C.S. Sirineasa: Am dus bine mingea pânã în zona careului, dar încã mai are multe lucruri la capitolul finalizare. Nu consider cã am jucat rãu, mai e pânã la final. Sunt convins cã ne vom atinge obiectivul”.
– C.S.M. Resita a spulberat cu 11-0 Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, D. Ene, Bresneni si Negoescu reusind fiecare sã marcheze câte o triplã.
– Surprinzãtoare echipa de copii a C. N.P. Timsoara, învingãtoare cu 2-0 la Ghiroda.
– C.S.M. Lugoj învins cu 4-3 la C.S.U. Craiova, care a condus la un moment dat cu 3-0!
– Echipa din Becicherecu Mic rãmâne în continuare fãrã victorie în campionat.
Transfer / Cãtãlin, pe urmele lui Fãnel…
În vara anului 1994 la Jiul Petrosani a populat, venind de la Rapid Bucuresti, Fãnel Târã, printre alti jucãtori adusi de Miron Cozma. Iatã cã anii au trecut, Jiul a avut de atunci încã o prezentã în prima ligã (2005-2007), apoi a dispãrut în mocirla ultimelor ligi.

Iatã cã acum vine la Petrosani, pentru A.C.S. Sirineasa, Cãtãlin Târã, fiul lui Fãnel. Un jucãtor cu o carte de vizitã ce l-a dus pe la mai multe echipe: ADO Den Haag (Olanda), F.C. Brasov, Concordia Chiajna, Neftic Baku (Azerbaidjan), Dunãrea Cãlãrasi si Juventus Bucuresti. Acum în vârstã de 23 de ani, Cãtãlin Târã are trei prezente în Nationala U21, el este recent legitimat la A.C.S. Sirineasa.
GENU TUTU

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a IV-a / „NEW” SIRINEASA, CAM OBOSITÃ…

 • 12 martie 2018 la 19:54
  Permalink

  Hai cu victorie in etapa viitoare ! Hai Jiul Petrosani !

  Răspunde
 • 12 martie 2018 la 20:28
  Permalink

  rezultat rusinos pentru Sirineasa (Jiul Petrosani)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.