Hotul din maxi-taxi a primit o pedeapsã de aproape 15 ani de închisoare

Individul care a fãcut ravagii în Petrosani, poreclit ”spaima taximetristilor”, va sta în puscãrie mai bine de 14 ani.  Alin Armeanu Constantin a fost condamnat pentru nu mai putin de 11 spargeri la 14,8 ani de închisoare de judecãtorii petrosãneni.
Decizia Judecãtoriei Petrosani nu este definitivã si poate fi atacatã de individ cu apel. În acest dosar a mai avut un complice, condamnat si el la aproape doi ani de închisoare pentru furt calificat.  Armeanu a comis furturile pe raza Vãii Jiului, cu precãdere în Petrosani si Petrila, tintele lui fiind microbuzele de transport în comun si taxiurile.
Recidivistul, de 33 de ani, se aflã în penitenciar si a fost prins în flagrant dupã ce a spart mai multe autovehicule într-o singurã noapte. Hotul avea asupra lui instrumentele cu care actiona: levier, surubelnitã, patent, mãnusi, lanternã, rolã de bandã adezivã si chei pentru lacãte, dar si bunuri si sume de bani a cãror provenientã nu o putea justifica.
Bunurile sustrase din autoturisme au fost recuperate, dar prejudiciul total a fost cu mult mai mare pentru cã a avariat autovehiculele. Cei mai multi dintre pãgubiti n-au mai avut pretentii de la individ si nu s-au mai constitutit parte civilã în proces.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *