Sindicatul Muntele îsi cere reprezentativitatea

Sindicatul Muntele solicitã instantei sã îi se recunoascã reprezentativitatea la nivelul Complexului Energetic Hunedoara.  Darius Câmpean  este noul reprezentant legal al Sindicatului Muntele, el fiind ales presedinte în urma votului din data de 22 februarie. Instanta de la Petrosani a fixat termen de judecatã pentru data de 15 martie. Astfel, în cursul acestei sãptãmâni, instanta va decide dacã Sindicatul Muntele este reprezentativ la nivelul societãtii energetice. Sindicatul Muntele este condus de  Darius Câmpean (presedinte), Alin Sin (presedinte executiv) si Dorin Vezure (secretar general).  Sindicatul Muntele a obtinut reprezentativitatea la nivelul Complexului Energetic Hunedoara în anul 2014.
Monika BACIU

2 comentarii la „Sindicatul Muntele îsi cere reprezentativitatea

 • 11 martie 2018 la 19:44
  Permalink

  Domnule presedinte Darius Campean de investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului nu mai spuneti numic ???

  Răspunde
 • 11 martie 2018 la 20:42
  Permalink

  Ba da,s-au aprobat investitiile,vei primi o galeata ca sa mergi la cules de urzici si afine,in cel mai scurt timp,cand mineritul in Valea Jiului va fi doar o amintire!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.