Întâi Petrila, apoi, la finele sãptãmânii trecute, Vulcanul si în aceastã sãptãmânã Petrosaniul. Aceasta este ordinea în care Ro-Rec adunã deseurile electrice si electronice din Valea Jiului.
Electrocasnicele vechi, aparatele electronice si toate deseurile electrice si electronice pot fi colectate, la finele acestei sãptãmâni, la Petrosani. Dacã aveti astfel de aparate, le puteti duce la punctele de colectare si, mai apoi sã participati la o tombolã.
Organizatorii campaniei – autoritãtile locale si Serviciul Local de Colectare Hunedoara – oferã cetãtenilor servicii gratuite de colectare a deseurilor electrice. Actiunea are si caracter educativ cu privire la importanta colectãrii aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind sustinutã de Asociatia Românã pentru Reciclare – RoRec.
Campania se va desfãsura la Petrosani sâmbãtã 17.martie  sub sloganul “Locul deseurilor nu este acasã”. Dacã doriti sã participati la aceastã actiune, sunteti invitati sã depuneti acest tip de deseu la punctele de colectare din localitate, amenajate: în fata Casei de Culturã, în Piata Dacia, sau direct la masina de colectare ce va trece prin toate cartierele si îsi va face simtitã prezenta.
Diana Mitrache