Lucrãrile la Sala Polivalentã ar putea fi terminate în varã

Oficialii Companiei Nationale de Investitii estimeazã cã lucrãrile la sala polivalentã din Petrosani vor fi finalizate în vara acestui an. Lucrãrile au o valoare de 3.372.678 de lei.
“În prezent, CNI are în executie o singurã sala de sport în municipiul Petrosani si anume Sala de sport de la Clubul Sportiv Scolar Petrosani, din str. 1 Decembrie 1918, nr. 79. Aceasta ar urma sã fie finalizatã în vara acestui an”, aratã un rãspuns al Companiei Nationale de Investitii.
Amenajarea sãlii de sport a început în anul 2016. Un acoperis nou, o salã mai încãpãtoare, vestiare si încãlzire, acestea sunt câteva din îmbunãtãtirile ce îi vor fi aduse sãlii de sport. Reabilitarea sãlii de sport polivalente din Petrosani era o necesitate absolutã. 
Monika BACIU

One thought on “Lucrãrile la Sala Polivalentã ar putea fi terminate în varã

  • 8 martie 2018 at 19:57
    Permalink

    Se tot amana finalizarea lucrarilor , ba in toamna lui 2017 , ba in Martie 2018 , acum in vara si tot asa …. valea jiului este invatata dea lungul anilor cu lucrari incepute si care nu sau mai terminat niciodata , ex. Gara Petrosani , drumul spre Herculane , drumul DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa si Transalpina , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Valcan , ……

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *