Petreceri ori cadouri pentru angajatele CEH

Complexul Energetic Hunedoara va sãrbãtori femeile, dar fãrã prime. O astfel de prevedere nu face parte din contractul colectiv de muncã, iar sindicatele spun cã totul este lãsat la latitudinea fiecãrei sucursale în parte.
„Nu avem prevãzut în contract o primã. Pe partea sindicalã, fiecare departament se va organiza, ori cu mici cadouri, ori cu petreceri de 8 martie. Pe aceastã cale, vreau  sã le urez tuturor doamnelor si domnisoarele din Complexul Energetic Hunedoara multã sãnãtate si împlinirea tuturor dorintelor, alãturi de cei dragi”, a spus Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele, sindicat reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara.
Spre deosebire de CEH, la Complexul Energetic Oltenia sindicatele au anuntat cã vor da prime pentru femeile angajate, dar si de o zi liberã. Facilitãtile sunt prevãzute în Contractul Colectiv de Muncã, iar potrivit acestui act, salariatele vor beneficia de o primã în valoare  de 150 de lei.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Petreceri ori cadouri pentru angajatele CEH

  • 7 martie 2018 la 20:35
    Permalink

    Asa trebuie sa se faca economii pentru investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.