Tânãrul care a fãcut o pasiune din a conduce pe drumurile publice fãrã permis este executat silit. Spitalul de Urgentã Petrosani încearcã sã-si recupereze banii cheltuiti cu spitalizarea a douã victime rezultate în urma unui accident produs de individ.
Ciprian Iedlicicã Eugen si-a fãcut o adevãratã pasiune din a conduce autoturismele pe drumurile din Valea Jiului, si chiar dacã a fost la un pas de puscãrie din acest motiv, tot nu s-a cumintit. Iedlicicã a produs un teribil accident rutier în centrul Petrosaniului. S-a îmbãtat la un local si a reusit sã punã mâna pe cheile autoturismului unui amic, ca mai apoi sã plece la plimbare pe principalul bulevard al localitãtii. Din cauzã cã era bãut si nici nu avea permis, în apropierea Primãriei Petrosani a pierdut controlul masinii si a tamponat trei vehicule. Douã femei aflate într-o masinã au fost rãnite si au avut nevoie de ajutorul medicilor. Acum, Spitalul de Urgentã Petrosani vrea sã-si recupereze de la vinovat cheltuielile cu spitalizarea a celor douã victime. Unitatea medicalã a primit acceptul Judecãtoriei Petrosani si a trecut la executarea silitã a bãrbatului.
Iedlicicã a fost condamnat pentru fapta sa la închisoare cu suspendare, însã chiar dacã a fost la un pas de celulã, tot nu s-a cumintit. Astfel, tânãrul a fost trimis în judecatã la începutul acestui an tot pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fãrã a avea permis de conducere. Dacã va fi gãsit vinovat riscã sã fie condamnat la o pedeapsã cu executare.
Maximilian Gânju