Principele Radu Duda, reprezentant al Casei Regale din România, pregãteste o vizitã la Universitatea din Petrosani.  Ideea a fost lansatã la Târgul de Universitãti din Dubai, unde a discutat termenii de principiu cu conducerea scolii superioare de la noi.
„Am prezentat la centrul islamic din Dubai oferta educationalã în fata unor firme care recruteazã tineri pentru a studia în strãinãtate si aste este foarte important. A participat si alteta sa principele Radu Duda, care a vizitat toate standurile românesti si a promis cã va veni la Universitate în acest an”,a  spus prof univ dr habil Sorin Radu, Rectorul Universitãtii din Petrosani.
Deocamdatã nu a fost fãcutã publicã vreo datã exactã, însã, conducerea Universitãtii din Petrosani considerã vizita ca pe una importantã, care ar putea sã le aducã o mai bunã vizibilitate peste hotare. Este vorba atât despre posibilitatea ca tinerii de la noi sã studieze în strãinãtate, dar si ca studentii strãini sã agreeze  studiile de licentã de la Universitatea din Petrosani.
Diana Mitrache