Adrian Sucila, agentul de politie acuzat de sex cu un minor si furt din avutul prival a intrat de la sfarsitul  saptamanii trecute in greva foamei. Decizia a  luat-o dupa mai multe incercari de a cere  eliberarea sub control judiciar, fara niciun rezultat.

Surse din randul celor apropiati familiei agentului de politie din Vulcan sustin ca Adrian Sucila nu mai bea decat apa de la sfarsitul saptamanii trecute. De joi, detinutul a refuzat hrana in penitenciar pe motiv ca protesteaza impotriva deciziilor repetate ale magistratilor de a-i refuza eliberarea sub control judiciar. Sucila a fost arestat in 4 iulie, in urma unei descinderi a mascatilorin locuinta sa din municipiul Vulcan. Atunci i s-au adus acuze de sex cu fiul minor al viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica si furt. Pana acum, in dosar nu au fost prezentate dovezi clare ale vinovatiei lui Adrian Sucila,  iar acesta a replicat, la termenul  de la Petrosani ca i se pune pe nedrept in spate jumatate din Codul Penal”.

Avocatii lui Sucila au depus mai multe cereri de eliberare a acestuia. Acestia au cerut ca clientul lor sa fie cercetat in libertate, sub control judiciar,insa fara rezultat, motiv pentru care detinutul face acum greva foamei.

 Diana Mitrache