Gerul n-a creat probleme operatorului Apa Serv Valea Jiului

Echipele de interventie au tinut toate captãrile de apã din zonele montane, unde temperaturile resimtite au coborât pânã la -25 de grade Celsius, functionale.  Efortul oamenilor s-a vãzut imediat si operatorul furnizeazã apã potabilã populatiei la parametri normali.
Comandamentul de iarnã de la SC Apa Serv Valea Jiului si-a luat mãsurile necesare pentru a nu exista probleme din cauza gerului înregistrat în ultimele zile în Valea Jiului. Concomitent a fost derulatã si o campanie de informare la consumatori privind mãsurile necesare pentru protejarea instalatiilor proprii.
”La acest moment nu avem probleme cauzate de ger, în furnizarea apei potabile cãtre populatie, ori pe retelele noastre. N-a fost o misiune usoarã sã ne mentinem capacitãtile de productie functionale la parametri normali si le multumesc colegilor mei pentru acest efort. În zona montanã, la captãrile de apã, am intervenit în mod repetat pentru cã se formau dopuri de gheatã. Oamenii interveneau atât dimineata cât si seara pentru a le mentine functionale. S-a actionat si pe partea de informare a consumatorilor, iar colegul meu Donisa a reusit sã-i mobilizeze pe oameni sã-si protejeze de ger bransamentele. Anul trecut la instalatiile interioare am avut cele mai multe probleme, pentru cã erau pur si simplu lãsate de izbeliste”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului. Anul trecut, avariile provocate de ger au obligat operatorul de apã si canalizare din Valea Jiului la cheltuieli considerabile. Majoritatea problemelor au apãrut la instalatiile interioare neprotejate de frig, dar care apartin asociatiilor de locatari. Cum zeci ori sute de familii ar fi rãmas fãrã apã potabilã, operatorul s-a vãzut nevoit sã intervinã pe propria cheltuialã pentru a nu-i lãsa pe oameni fãrã acest serviciu vital.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.