Politia Rutierã a oprit ieri, de 1 martie, în trafic toate doamnele si domnisoarele aflate la volan. Si surpriza a fost si mai mare pentru cele care erau prima datã la volan si asteptau sã dea examen pentru obtinerea permisului.
„Sã aveti succes! Si o primãvarã frumoasã!”, a fost urarea politistilor pentru una dintre doamnele ce joi au dat examen la Scoala de soferi. „Sper sã fie cu noroc. E prima datã când mã opreste politia. Sunt emotionatã, mai ales cã azi dau examenul pentru permisul auto. Sper sã fie de bun augur”, ne-a spus o soferitã.
Actiunea s-a desfãsurat la Petrosani si fiecare femeie care a fost surprinsã la volan, a fost trasã pe dreapta. Au primit flori si mãrtisoare si un sfat de drum bun, de la politia rutierã.
„Ca în fiecare an, politistii Biroului Politiei Rutiere de la Petrosani sunt alãturi de domnisoarele si doamnele conducãtoare auto, cu ocazia zilei de 1 martie, ca sã le urãm o primãvarã frumoasã, lipsitã de evenimente rutiere”, a precizat Raul Giurcã, sef la  Politia Rutierã Petrosani.
Politistii de la Rutierã au rãmas în trafic si astfel de actiuni-surprizã au avut loc si în alte localitãti ale judetului, pentru cã, desi afarã nu se simte, primãvara a sosit.
Diana Mitrache