Anul 2018 va fi încãrcat cu zeci de activitãti, sportive, culturale sau artistice la Lupeni. Consiliul Local a aprobat proiectul privind actiunile culturale, sportive si artistice care vor fi organizate pe parcursul acestui an.
Peste 600.000 de lei este alocatã pentru manifestãrile ce vor avea loc la Lupeni în acest an.
“La început de an, constatând necesitatea aprofundãrii bugetului local al municipiului Lupeni pentru anul 2018 consider oportunã stabilirea unor evenimente cultural-artistice, stiintifice si sportive pe care sã le avem în vedere si sã le organizãm în mod corespunzãtor. Programul pe care îl propun nu este unul exhaustiv sau strict în privinta perioadei de organizare, astfel încât, în cursul anului 2018 putând a aproba si alte evenimente pe care le vom considera oportune sau benefice pentru comunitate”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Autoritãtile locale au cuprins în program si actiuni dedicate Centenarului Marii Uniri si nu numai. Cei mai multi bani au fost alocati pentru organizarea Zilelor municipiului Lupeni, 120.000 de lei este suma prevãzutã pentru aceste manifestãri. Autoritãtile locale din Lupeni vor sustine si o parte din competitiile care se vor derula în statiunea montanã Straja.
Monika BACIU