Politicienii asteptati la Mintia

Politicienii sunt asteptati la termocentrala de la Mintia. Invitatia a fost lansatã de Sindicatul Solidaritatea Hunedoara care cautã sprijin în rândul oamenilor politici.
Sedinta comunã, administratie-sindicate, va avea loc în cursul zilei de astãzi, vineri, la termocentralã si sunt asteptati politicieni de la principalele partide politice aflate la guvernare.
“Vrem sã ne asigurãm cã demersurile fãcute de Ministerul Energiei sunt în interesul termocentralei si a salariatilor pe care îi reprezentãm. Avem suspiciuni legate de acordarea unui ajutor de stat pentru Mintia, ceea ce înseamnã închiderea termocentralei într-un anumit interval de timp. Acest demers nu trebuie promovat, acesta fiind si motivul pentru care cerem implicarealiderilor politici care guverneazã acest judet si se aflã astãzi la butoane. Implicarea politicienilor trebuie sã fie activã timp de patru ani si nu din patru în patru ani, asa cum se practicã în România.  Sindicatul Solidaritatea Hunedoara a bãtut destul de des la usa politicienilor si nu avem de gând sã îi menajãm chiar acum când ne aflãm în fata falimentului sau a redresãrii unitãtii. Acest lucru depinde si de sindicate dar mai ales de partidele politice, iar noi ca lideri trebuie sã intrãm în dialog pentru interesul celor care ne-au dat votul de încredere”,  a spus Cristian Istoc, presedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.
Scopul solicitãrii este de a clarifica unele aspecte legate de neaplicarea legislatiei europene în domeniul energetic românesc si de a se stabilii în mod clar, ce strategie este necesarã pentru viabilizarea termocentralei Mintia.
Monika BACIU

5 comentarii la „Politicienii asteptati la Mintia

 • 1 martie 2018 la 19:12
  Permalink

  Domnule Cristian Istoc , sa-i intrebati pe parlamentari PSD din judet pe care valea jiului i-au votat tot timpul de 28 ani de ce nu se fac investitiile promise anul trecut de guvernul PSD – ALDE la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

  Răspunde
 • 1 martie 2018 la 21:11
  Permalink

  De ce sa-i intrebe domnul Istoc,e avocatul tau?Intreba-i tu personal,au program de audiente in teritoriu!Cine te opreste?

  Răspunde
 • 2 martie 2018 la 10:06
  Permalink

  Toata conducerea CEH este numita politic. Ce politicieni mai trebuie sa mearga la Mintia?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.