A vrut un contract de aproape 400.000 de lei, s-a adresat instantei, dar nu a achitat taxa judiciarã de timbru. Este vorba de firma de pazã care a contestat licitatia organizatã de Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat Petrosani.
Thug Security s-a adresat instantei pentru a solutiona un dosar care are ca obiect “litigiu privind achizitiile publice”. Numai cã firma de pazã nu a achitat taxa de timbru, astfel cã procesul a fost anulat. Contractul a fost încheiat cu Axis Security, însã firma de pazã a contestat, la acel moment licitatia.
10 societãti au participat la licitatia organizatã de Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat Petrosani, iar Axis Security a fost declaratã câstigãtoare. Thug Security a contestat procedura la CNSC, care si-a declinat competenta în favoarea Tribunalului Hunedoara.
Contractul prevede servicii de pazã la trei obiective din domeniul schiabil Parâng. Este vorba de telescaunul vechi, telescaunul TS si statia de pompe. Contractul are o valoare de peste 360.000 de lei.
Monika BACIU