Trenuri întârziate din cauza viscolului

Toate trenurile care au ajuns sau au plecat din statia CFR Petrosani au întârziat minute bune, din cauza vremii din sudul tãrii.
Cel mai mult a întârziat trenul 1835 care circulã pe ruta Bucuresti – Cluj si care trebuia sã ajungã luni seara la ora 22.41 în statia CFR de la Petrosani. A ajuns abia la ora 1,52 si cãlãtorii au fost nevoiti sã petreacã ore bune în plus în vagoanele de tren. „A fost trenul care a întârziat cel mai mult, din cauza conditiilor meteo nefavorabile”, au spus responsabilii din statia CFR Petrosani.
Nici trenul Interregio 1921 care venea de la Mangalia, cu directia Arad, nu a ajuns la timp, A întârziat, spun responsabilii CFR Cãlãtori din statia CFR Petrosani douã ore si jumãtate. Trebuia sã fie în Petrosani la ora 6.02 în dimineata zilei de marti, dar a ajuns abia la 8.25.
Cu 36 de minute a plecat în întârziere trenul spre Deva, tocmai pentru cã trenul 2085 Craiova – Petrosani, pe care îl asteaptã mereu în garã a venit cu 39 de minute întârziere. Vremea a fost deosebit de nefavorabilã în sudul tãrii, unde a nins din abundentã, iar trenurile au întârziat pe toate rutele ce tranzitau sudul.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Trenuri întârziate din cauza viscolului

 • 27 februarie 2018 la 19:04
  Permalink

  Nu-i adevart, trenurile intarzie fiindca circula in Romania, daca ar circula in Japonia nu ar avea nici un minut intarziete….

  Răspunde
 • 27 februarie 2018 la 19:55
  Permalink

  Vrem sa reanceapa lucrarile de modernizarea a Gari Petrosani !

  Răspunde
  • 28 februarie 2018 la 08:55
   Permalink

   Ce esti prost, nu ai vazut ca este deja modernizata toata gara, din vara lui 1870 ?
   Anul trecut s-au montat doua becuri cu led si au turnat 10 metri de beton.
   Nu-ti ajunge ? Ce dulia mea mai vrei ?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.