Ce înseamnã prelungirea activitãtii minei Lupeni?

Prelungirea activitãtii de extractie a cãrbunelui de la mina Lupeni înseamnã si asigurarea conditiilor de sigurantã, a spus în Parlament, Doru Visan, secretar de stat în Ministerul Energiei. În plus, în aceastã perioadã se acoperã si costurile de productie.
“Prelungirea… de fapt, nu este numai o prelungire, este vorba de acordarea unui ajutor de stat, de închidere pe aceastã perioadã, care acoperã toate costurile, inclusiv diferenta pe pretul tonei de cãrbune si respectiv pe asigurarea conditiilor de sigurantã, pe toatã perioada desfãsurãrii activitãtii. Adicã, sã rezum, activitatea, conform Legii minelor, se va desfãsura cu o bugetare corespunzãtoare, care acoperã toate costurile. Acesta a fost si dezideratul nostru, de a nu pune în pericol vietile oamenilor”,  a spus Doru Visan, secretar de stat în Ministerul Energiei.  Decizia Comisiei Europene a fost publicatã, însã deocamdatã, aceasta nu contine si detaliile.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Ce înseamnã prelungirea activitãtii minei Lupeni?

 • 25 februarie 2018 la 19:49
  Permalink

  Vrem investitiile promise anul trecut de guvernul PSD – ALDE la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului sau ramane o minciuna PSD-ista asa cum au mintit anul trecut in toamna guvernul PSD – ALDE (Tudose) ca anul acesta va incepe lucrarile la drumul spre Herculane . Va bateti joc de valea jiului de cei care v-au votat tot timpul , de 28 ani .

  Răspunde
 • 28 februarie 2018 la 17:47
  Permalink

  cu ce te ajuta drumul spre herculane? o sa se umple de vile maiestoase facute din banii publici si alte matrapazlacuri

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.