Târgul de Turism al României s-a deschis, la Bucuresti. Mai multe obiective turistice din judetul Hunedoara vor fi promovate, pânã duminicã, la Romexpo. Oficialii Ministerului Turismului le promit participantilor experiente inedite.
“Experientele inedite vor continua la standul ministerului, acolo unde vor avea loc demonstratii de mãiestrie, atât din partea mesterilor populari, precum si din partea unor ansambluri folclorice de renume international. Vizitatorii târgului vor avea parte si de manifestatii organizate pentru prima datã la un târg de turism. La standul Ministerului Turismului, reprezentantii Brigãzii 30 Gardã „Mihai Viteazu” vor sustine un moment special de mânuire a armelor”, aratã o informare a Ministerului Turismului.
Judetul Hunedoara este reprezentat de Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã, cu “milioane de ani de povesti si legende”. Standul expozitional al judetului Hunedoara are o suprafatã de 73 de metri pãtrati si este situat într-o pozitie centralã, vis-a-vis de Ministerul Turismului.