Parângul gãzduieste Cupa Pro-Parâng

Domeniul schiabil Parâng gãzduieste cea de-a V-a editie a Cupei Pro-Parâng.  Duminicã va avea loc evenimentul, care îi asteaptã pe turisti sã ia parte la o competitie de schi de turã. Startul se va da la ora 11:00. Evenimentul este organizat de Asociatia Schi si Turism montan „Pro-Parâng” din Valea Jiului, care continuã actiunea de promovare a schiului de turã.
”Schiul de turã reprezintã o variantã de schi, la care nu este nevoie de amenajarea specialã a pârtiilor sau de mijloace de transport pe cablu, sportivul folosindu-si propria fortã pentru zonele de urcare si abilitatea de a coborî în mod liber pe trasee cât mai variate si spectaculoase”, spune Cazimir Radvanski, presedintele Asociatiei ”Pro Parâng”. Pasionatii sporturilor de iarnã sunt asteptati la Apreski-Parâng (zona telescaun pilon 17), partener în organizarea acestui eveniment.
Monika BACIU

Un comentariu la „Parângul gãzduieste Cupa Pro-Parâng

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/cronicav/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47