Fotbal. Transfer. Fost portar la Minerul Lupeni, Cristi „Pufi” Bãlgrãdean a ajuns la F.C. Steaua B.!

Bombã pe piata  transferurilor la fotbal portarul Cristian „Pufi” Bãlgrãdean (30 ani) bifeazã a 8-a echipã a carierei sale.  Dupã ce a fãcut junioratul la Atletico Arad, ajunge în sezonul 2006-2007 la Minerul Lupeni, unde va evolua în Divizia „B” sub bagheta antrenorului Dan Mãnãilã si avându-i coechipieri pe Adi Câmpean, T. Csik, Cipr. Luca, Vezan, Dumitra, Boroncoi sau Itu.
Urmeazã apoi trasee fotbalistice pe la F.C. Brasov, Liberty Oradea, U.T.A., Dinamo Bucuresti, Univ. Craiova, în ultimii doi ani fiind la Concordia Chiajna. În anul 2011, pe când era la Dinamo,  a bifat si o prezentã la echipa Nationalã. Bãlgrãdean are 212 meciuri în Liga I. Venit din vacantã, unde se afla în Italia, Bãlgrãdean, la care Concordia Chiajna renaste, a semnat cu CSB Steaua, urmând a primi un salariu de 15.000 euro lunar.
Bãlgrãdean nu a putut evolua în partida retur din Europa League cu Lazio Roma, deoarece U.E.F.A a închis acum 12 zile lista cu transferuri.
„Nu am crezut cã e o glumã”declarã Cristi Bãlgrãdean, noul portar de la F.C.S.B.
În crizã de portari, dupã plecarea lui Florin Nitã în Cehia, FCSB l-a contactat pe Cristi Bãlgrãdean, care a semnat cu ros-albastrii pentru doi ani si jumãtate, având un salariu de 15.000 euro pe lunã.
„Am fost sunat de domnul Becali, nu am crezut niciun moment cã e o glumã. Stiu cã voi fi primit cu ostilitate de suporterii stelisti, pentru trecutul meu dinamovist, dar asta e viata de jucãtor… Steaua e o echipã mare, îmi doresc sã iau campionatul si sã îmi ajut echipã cât pot. Sper ca prin evolutiile mele sã demonstrez cã merit  încrederea oficialilor Stelei” a declarat Cristi Bãlgrãdean.
GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *