Când si cine reparã centura Petrilei?

Soseaua ocolitoare a orasului Petrila, care ar putea descongestiona mult traficul din cel mai estic oras al Vãii Jiului, va fi reabilitatã de cei care închid mina Petrila.
Birocratia este cea care tine lucrãrile pe loc, dar conducerea Societãtii Nationale de Închideri de Mine spune cã lucrãrile vor fi pornite, imediat ce licitatia va avea un câstigãtor desemnat.
„Dãm cumva si un rãspuns solicitãrii comunitãtii locale din Petrila de a reabilita drumul de centurã din Dãrãnesti pânã în spatele primãriei Petrila si de a efectua împrejmuirea  si portile de acces în perimetrul  de suprafatã al exploatãrii. În momentul de fatã, pot spun cã, odatã ce avem aprobarea comisiei si sumele ce au fost alocate conform reproiectãrii, în momentul de fatã se elaboreazã caietul de sarcini, urmând a se face licitatia pentru achizitia serviciilor de constructie ”, a spus Petre Drãgoescu, director tehnic Societãtii Nationale de Închideri de Mine din Valea Jiului.
De-a lungul ultimilor ani, soseaua de centurã a fost pasatã de la autoritãtile locale la cei ce au închis si demolat mina. Pânã la urmã, se merge pe varianta reabilitãrii din banii de închidere a minei, asa cum s-a convenit, dupã ce Societatea de Închideri s-a folosit de ea pe perioada cât a durat demolarea incintei.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Când si cine reparã centura Petrilei?

 • 21 februarie 2018 la 19:46
  Permalink

  De cati ani spun cei de la Societatea Nationala de Inchideri de Mine Valea Jiului ca vor asfalta drumul de centura al Petrilei , ne-am saturat de amanari anuale sub diferite motive , minciuni .

  Răspunde
  • 21 februarie 2018 la 21:57
   Permalink

   momarlane ai votat jurca si bobar taci si inghite tu stii cit incaseaza bobar sa inchida mineritil inclusiv lonea si petrila? ei bine miliarde de lei asa ca taci daca ai votat ca prostu….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.