Drumul spre Voineasa, pericol public

Marile proiecte de infrastructurã s-au transformat în plombãri si peticiri. La fel este si pe DN 7A, un drum care face legãtura între Valea Jiului si judetul Vâlcea, iar situatia este semnalatã de un parlamentar vâlcean.
“În toamna anului trecut, Ministerul Transporturilor a anuntat cu surle si trâmbite cã va demara ample lucrãri de reabilitare a DN 7A, având în vedere cã se apropia sezonul sporturilor de iarnã, iar la Obârsia Lotrului s-a amenajat unul dintre cele mai importante si atractive domenii schiabile din România.
Din pãcate, însã, lucrãrile la care s-a fãcut referire au constat doar în câteva plombãri, drumul rãmânând, cel putin între Voineasa si Ski Resort Transalpina, plin de cratere si denivelãri”, aratã deputatul de Vâlcea, Dumitru Lovin.
Parlamentarul îi cere explicatii ministrului Transporturilor, Lucian Sova, mentionând faptul cã sectiunea de drum cuprinsã între Voineasa si Obârsia Lotrului este pericol public.
“Distanta dintre Voineasa si Obârsia Lotrului este de aproximativ 33,6 km, aceastã sectiune fiind la ora actualã un adevãrat pericol public pentru cei care o parcurg. În concluzie, domnule ministru, vã rog sã vã precizati punctul de vedere cu privire la situatia prezentatã si, cu autoritatea de care dispuneti, sã gãsiti cele mai bune solutii de rezolvare”, mai aratã parlamentarul.La jumãtatea anului trecut au început lucrãrile de modernizare a DN 7A.
Monika BACIU

3 comentarii la „Drumul spre Voineasa, pericol public

 • 15 februarie 2018 la 20:47
  Permalink

  Speram ca la primavara sa continuie lucrarile la drumul DN 7A Cheile Jietului spre Transalpina si Voineasa mai ales ca domnul director Ion Tudor (platit regeste din bani nostri publici) a spus ca sunt bani alocati pentru acest segment de drum .

  Răspunde
 • 15 februarie 2018 la 21:07
  Permalink

  speram sa continuie in primavara modernizarea drumului DN 7A Cheile Jietului

  Răspunde
 • 15 februarie 2018 la 22:28
  Permalink

  Sa se termine odata modernizarea drumului DN 7A de pe Cheile Jietului !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.