Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani sustin financiar competitia “Parângul Night Challenge”.  Evenimentul va avea loc la finele acestei sãptãmâni, în data de 17 februarie, în statiunea montanã Parâng. Este cea de-a V-a editie a concursului, la care sunt asteptati sã ia parte sportive din întreaga tarã.
“Concursul cu renume printer evenimentele care implicã sporturile de iarnã, constã în parcurgerea unui traseu de 4,5 km în alergare sau pe schiurile de turã. Plecare va fi de la baza telescaunului vechi (începutul pârtiei B) din masivul Parâng, având linia de sosire pe Vârful Parângului Mic, la cota 2.074 m. La acest eveniment sunt asteptati sã participle atât sportive din comunitatea localã, cât si turisti din toatã tara. De asemenea, prin organizarea acestuia, se doreste promovarea zonei turistice Parâng, dar si a frumusetilor muntilor Carpati, a turismului sportiv, precum si dezvoltarea unei relatii de colaborare de lungã duratã între sportivii din municipiul Petrosani si cei din tarã”, aratã documentul aprobat de Consiliul Local Petrosani.
În data de 17 februarie se va organiza editia cu numãrul V, editie aniversarã a concursului “Parângul Night Challenge”, eveniment sportiv la care se asteaptã sã participle un numãr mare de iubitori ai sportului din toatã tara. 2000 de lei a alocat Consiliul Local al municipiului Petrosani pentru sustinerea evenimentului.
Monika BACIU