Bãrbatul a fost prins si strivit de un parapet de pe marginea drumului dupã ce un tânãr nu si-a mai putut struni BMW-ul. A lovit o ambulantã si a proiectat-o în pieton.
Tragicul accident în care a fost rãnit usor si un copilas, pacient în ambulantã, a avut loc pe DN 66, la iesire din municipiul Petrosani. Cel mai grav a fost rãnit un bãrbat de 58 de ani, ajuns la spitalul din Petrosani cu un picior zdrobit. Medicii l-au operat în douã rânduri pentru a-i salva piciorul, însã starea sa rãmâne gravã. Vinovat de producerea accidentului este un tânãr de 25 de ani din Gorj. Acesta circula cu vitezã mult prea mare într-o zonã în care limita este stabilitã la 50 de km pe orã, iar drumul era alunecos. Într-o curbã usoarã, a pierdut controlul si a intrat pe contrasens si a lovit o autospecialã sanitarã a Serviciului Judetean de Ambulantã Hunedoara.
Potrivit IPJ Hunedoara, pe numele soferului vinovat de producerea accidentului a fost deschis un dosar penal si este cercetat pentru vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju