Rãnit, în continuare în stare gravã

Bãrbatul a fost prins si strivit de un parapet de pe marginea drumului dupã ce un tânãr nu si-a mai putut struni BMW-ul. A lovit o ambulantã si a proiectat-o în pieton.
Tragicul accident în care a fost rãnit usor si un copilas, pacient în ambulantã, a avut loc pe DN 66, la iesire din municipiul Petrosani. Cel mai grav a fost rãnit un bãrbat de 58 de ani, ajuns la spitalul din Petrosani cu un picior zdrobit. Medicii l-au operat în douã rânduri pentru a-i salva piciorul, însã starea sa rãmâne gravã. Vinovat de producerea accidentului este un tânãr de 25 de ani din Gorj. Acesta circula cu vitezã mult prea mare într-o zonã în care limita este stabilitã la 50 de km pe orã, iar drumul era alunecos. Într-o curbã usoarã, a pierdut controlul si a intrat pe contrasens si a lovit o autospecialã sanitarã a Serviciului Judetean de Ambulantã Hunedoara.
Potrivit IPJ Hunedoara, pe numele soferului vinovat de producerea accidentului a fost deschis un dosar penal si este cercetat pentru vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *