A ucis doi oameni si a fost prins tot la volan

A lãsat doi copii orfani, acum 4 ani, când le-a cãlcat pãrintii pe trecerea de pietoni, în Joia Mare, în apropierea Primãriei din Petrosani si a fost din nou prins la volan. Si atunci, ca si acum, Codrut Norocel Mãturar avea permisul de conducere suspendat, pentru cã, potrivit deciziei definitive, el a pierdut dreptul de a conduce orice vehicul pe drumurile publice.
Omul, însã, nu se sfieste deloc nici sã se posteze pe retelele de socializare la volanul masinii, desi nu mai are dreptul de a conduce si nu este pentru prima datã când o face, iar asa-zisii prieteni îl încurajeazã.
Le-a atras atentia oamenilor legii si acum câteva zile, când l-au zãrit în trafic, pe tânãrul de 24 de ani, care, la vederea echipajului de politie, a virat brusc, a lovit mai multe masini parcate, iar apoi a fost prins dupã o urmãrire pe strãzile din oras.
„La data de 12.02.2018, în jurul orei 14:55, politistii Biroului Rutier Petrosani, în timp ce efectuau activitãti de supraveghere si control al traficului rutier pe strada Lunca, din Petrosani, au observat cã un autoturism (care se deplasa din directia E.M. Livezeni spre cartierul Colonie), la vederea echipajului de politie, a întors brusc si a demarat în trombã. Politistii au pornit în urmãrirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice si luminoase din dotare. Conducãtorul autoturismului în cauzã a refuzat sã opreascã la semnalele efectuate de politisti si si-a continuat deplasarea, a derapat si a intrat în coliziune lateralã cu trei autoturisme stationate pe acostamentul din partea stângã a directiei sale de deplasare. Dupã impact, conducãtorul autoturismului  si-a continuat deplasarea pânã în zona E.M. Livezeni, unde autoturismul a oprit si din acesta au coborât doi tineri care au sãrit gardul societãtii miniere. În incinta E.M. Livezeni, politistii l-au gãsit (ascuns dupã scara unui imobil) pe conducãtorul autoturismului, un tânãr de 24 de ani, din municipiul Petrosani
În urma verificãrilor în baza de date, politistii au stabilit cã respectivul avea permisul de conducere anulat”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Marti, la prânz, Codrut Norocel Mãturar a fost adus la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petrosani, unde procurorii nu au considerat cã tânãrul teribilist nu reprezintã vreun pericol public si au decis ca acesta sã stea sub control judiciar în urmatoarele 60 de zile. El a fost condamnat la 3 ani si jumãtate de închisoare, dar a stat mult mai putin dupã gratii, fiind liber sã munceascã chiar. În aprilie 2014 Codrut Norocel Mãturar a omorât o femeie în vârstã de 41 de ani si un bãrbat în vârstã de 42 de ani, care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în apropierea primãriei.
Diana Mitrache

6 thoughts on “A ucis doi oameni si a fost prins tot la volan

 • 13 februarie 2018 at 21:53
  Permalink

  imputitul asta se lauda in dabo ca a omorat doi oameni. hoit jegos

  Reply
 • 13 februarie 2018 at 21:58
  Permalink

  ASTA E JUSTITIA PSD SI ALUI DRAGNEA NENOROCITUL ASTA POATE OMORII IN CONTINUARE OAMENI

  Reply
 • 14 februarie 2018 at 04:50
  Permalink

  Oare daca ar fi omorat parintii unui judecator ,lua tot atati ani de puscarie?.La asa procuratori,judecatori si legi ne meritam soarta.Pun pariu ca va lua un an si sase luni si va iesi dupa zece luni.si mai mult ca sigur va mai face ravagii pe sosea.Partea proasta este ca va suferii tot un om civilizat si nu CRETINUL de judecator care l-a lasat iar liber.De ce nu faceti cunoscut numele judecatorului care a hotarat ca nu constituie pericol public ,cand individul are pe constiinta doi morti?

  Reply
 • 14 februarie 2018 at 08:00
  Permalink

  Tot neamul lui e unul de banditi,fier vechi,camatarie,contrabanda.Si culmea e ca politia are cunostinta de toate astea dar nu intervine.cel mai probabil isi primesc dreptul.Astia numai cu otrava de sobolani pot fi starpiti.iar la Guta,nici ca-i pasa.

  Reply
 • 14 februarie 2018 at 08:12
  Permalink

  IL VA JUDECA ACELASI ,, CORECT,, SI MAI OMOAR? OAMENI LICHEAUA CA ARE TACSU ,, FER,,

  Reply
 • 14 februarie 2018 at 14:03
  Permalink

  Asta trebuie împu?cat! Sunt si tigani care sunt seriosi si lucreaz? si isi vad de treaba lor dar sunt si imputiti de tzigani are dup? ce au 2 clase ca trenu cumpara judec?tori pentru a si salva pielea. Asta este justitia din România, corupt? si putreda ca si politicienii de cacat corupti. Tara tiganilor si a hotilor!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *