Ce a descoperit ministrul Energiei în Hunedoara?

Ce a descoperit ministrul Energiei în Hunedoara? Cãrbune, energie sau alte resurse care intrã în sfera de competente a Ministerul Energiei ar putea fi rãspunsul corect.
Însã nu, ministrul Energiei, Anton Anton, a descoperit o poiana cu ghiocei. Aceasta se aflã în judetul Hunedoara. Valea Jiului „arde” din cauza cãrbunelui, iar energia, si nu cea produsã de termocentralele Complexului Energetic Hunedoara a atins cote alarmante. Zilele trecute, chiar în perioada în care ministrul împãrtãsea cu internautii frumusetile României, cãrbunele din Valea Jiului nu mai ajungea la termocentrale din cauza CFR Marfã. Compania de transport a refuzat punã la dispozitia CEH vagoanele pentru a transporta huila la termocentrale, din cauza datoriilor pe care CEH le are. Minerii si energeticienii nu si-au primit bonurile de masã, iar problemele Complexului Energetic Hunedoara sunt fãrã sfârsit. Însã Ministrul este zen. Acesta este preocupat de frumusetile României. Culmea, în timp ce Complexul Energetic Hunedoara este la un pas de colaps, iar minerii si energeticienii riscã sã fie trimisi acasã din cauza problemelor, ministrul descoperã frumusetile judetului. Cele naturale. Demnitarul a descoperit cel mai frumos loc din România, unde existã “10 hectare de ghiocei, într-un loc de poveste”. Platoul Vârtoapelor este l-a “cucerit” pe ministru.
Pãdurea cu ghiocei se aflã în judetul Hunedoara. Adicã în acest judet care moare economic si social. Complexul Energetic Hunedoara este la un pas de colaps. Mamutul cu picioarele de lut se afundã în noroi, fãrã a exista vreo perspectivã de viitor.
Monika BACIU

One thought on “Ce a descoperit ministrul Energiei în Hunedoara?

  • 13 februarie 2018 at 19:25
    Permalink

    Dezinteres pentru valea jiului ! Anul trecut guvernul PSD – ALDE au promis investitii in valea jiului la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *