În data de 12.02.2018, în jurul orei 15:10, Politia Orasului Petrila a fost sesizatã telefonic de un bãrbat în vârstã de 50 de ani, din Petrila, cu privire la faptul cã fiica concubinei sale, minora Herestesan Andreea-Voichita (foto), în vârstã de 16 ani, din Petrila, în data de 11.02.2018, în jurul orei 22.30, a plecat de la domiciliu (în timp ce ei dormeau) si nu a mai revenit.
La data plecãrii de la domiciliu, minora purta o pereche de pantaloni blue-jeans, de culoare albastru, o geacã de culoare neagrã, cu glugã si încãltãminte sport de culoare rosie.
Minora are urmãtoarele semnalmente: înãltime 1,55-1,60 m, greutate 45-50 kg., ochi cãprui, pãrul castaniu închis, pânã la nivelul umerilor, fata rotundã, urechi normale, bãrbia ovalã.
Din primele verificãri, politistii au stabilit cã minora, care a  mai fost plecatã de la domiciliu, avea asupra sa, în momentul plecãrii voluntare de la domiciliu, o geantã de culoare neagrã, însã nu avea bunuri de valoare, acte de identitate si nici telefon mobil, asupra ei.
În baza sesizãrii, politistii au efectuat verificãri si investigatii pe raza orasului Petrila, însã, pânã în prezent, minora nu a fost  gãsitã, motiv pentru care politistii vor continua activitãtile investigative si de cãutare, fiind solicitatã si mãsura urmãririi nationale. Persoanele care pot furniza informatii utile anchetei, sunt rugate sã apeleze numãrul de urgentã 112 sau sã se adreseze celei mai apropiate unitãti de politie.