Minerii lãsati fãrã tichetele de masã

Situatia economicã a Complexului Energetic Hunedoara i-a adus pe mineri într-o crizã fãrã precedent, iar în aceastã lunã nu si-au mai primit tichetele de masã.
Este grav, spun sindicalistii, acesta fiind un drept garantat prin Contractul de muncã, însã, nimeni nu le-a dat ortacilor niciun rãspuns pânã acum. „Se acordau pânã în data de 10 a fiecãrei luni. În întâlnirea pe care o vom avea cu conducerea, vom discuta si acest aspect si urmeazã sã vedem cum le vom acorda”, a spus Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Minerii din Valea Jiului primeau, la intrarea în sut, câte o masã caldã, dar criza a fãcut ca acele cantine mineresti sã fie desfiintate, iar acum, ortacii primesc tichete de masã, cu care sã îsi procure un plus de hranã necesar muncii din subteran. Acesta este garantat prin Contractul Colectiv de Muncã si prevede acordarea unui tichet de 11 lei pentru fiecare sut prestat în minã.
Diana Mitrache

5 thoughts on “Minerii lãsati fãrã tichetele de masã

 • 12 februarie 2018 at 19:58
  Permalink

  Nu tichetele de masa reprezinta interesul major al nostru , ci viitorul , investitiile promise de guvernul PSD – ALDE la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului !

  Reply
 • 12 februarie 2018 at 20:35
  Permalink

  La em barbateni,nu?Bolnavule iar ai fugit cu perfuzia in cap

  Reply
 • 12 februarie 2018 at 21:07
  Permalink

  meniu pentru bonuri de masa ,consta in politica proasta dusa de primarul ile in orasul vulcan,care a trecut prin mai multe partide politice,si economia orasului arata a rabdari prajite, pofta buna ,,,

  Reply
 • 13 februarie 2018 at 06:25
  Permalink

  pss…psss..abia am scapat de aia doi in halate albe,,, a-mi aduc aminte cand eram Presedintele comitetului de bloc ce vremuri 🙂 cum casca unul gura – cum ajungea la subsol iar nevasta la mine, sa tineti minte!adevarul e la mine!!! toti care comenteaza altfel decat mine, la beci cu voi si nevestele exilate in Italia {ca nu mai poate Taica},,,vad ceva alb ca se apropieeeeee……………………………………..

  Reply
 • 13 februarie 2018 at 09:25
  Permalink

  este o masura temporara se va rezolva in curand nu va faceti griji aveti incredere in psd

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *