Liderul Ligii a III-a, Seria a 4-a, A.C.S. Sirineasa, cu domiciliul la Petrosani, a renuntat la cantonamentele preconizate în Antalya sau Bãile Felix, preferând pregãtirea la Petrosani, cu câteva jocuri amicale prin împrejurimi.
Astfel, sâmbãtã, 10 februarie, bãietii lui Dan Vasilicã au jucat la echipa de Liga a IV-a, Cozia Cãlimãnesti, pe care au învins-o cu 2-1 (goluri Mansour si Voinea), folosindu-se un lot de 21 de jucãtori. Printre jucãtorii din turul acestui campionat s-au regãsit pe teren Gârlãu, Oct. Vasile, Iordache, Cocinã, Vezan, Horumba, si Cârlig iar dintre cei noi, Frãtilescu, Drugã, Stoenac, Dragu, Gârbitã, Marinoiu, Petre, Lung, Mansour, Pârvu.
Încã nu a fost conturat lotul definitiv, dar antrenorul Dan Vasilicã considerã cã va forma  o echipã mai puternicã decât în tur. În aceastã sãptãmânã, A.C.S. Sirineasa va mai sustine douã jocuri amicale, mâine la International Bãlesti iar sâmbãtã cu Pandurii Tg. Jiu, probabil  la Petrosani.
C.S. Vulcan se întãreste
C.S. Vulcan este pusã pe fapte mari pentru acest retur al Ligii a IV-a. Echipa lui Doru Mârsava si Virgil Epure s-a întãrit în aceastã iarnã cu Bulimej (Univ. Petrosani), I. Rosian (Hercules Lupeni) si grupul de jucãtori de la Retezatul Hateg, Adi Farcas, D. Belei, Sg. Maier si Simoneac. Echipa a sustinut un amical cu Inter Petrila, 2-2 (autori Somoneac, I. Bob resp. Diaconeu, Kalai), urmând a mai juca încã douã jocuri amicale în aceastã sãptãmânã, la Jiul Petrosani (joi) si Victoria Cãlan(sâmbãtã). Echipa face trei antrenamente sãptãmânal.
„Vrem ca în prima etapã a returului, pe 3 martie, cu Aurul Brad, sã ne gãsim în cea mai bunã formã” a precizat Ghitã Pantilimon, presedintele sectiei de fotbal de la C.S. Vulcan.
Jiul PetroSani, antrenamente „la sânge”
Echipa fanion a Vãii Jiului, Jiul Petrosani, se pregãteste zilnic la stadionul din Petrosani, având o serie de noutãti: D.Tãtar, Chiriac, (juniori de la Inter Petrila), Andu Popescu (Pandurii Tg. Jiu), G. Preoteasa (Minerul Uricani), Firan (Cetate Deva), Sg. Mihalache (A.C.S. Sirineasa), fiind în tratative cu Plãcintã, T. Nistor si Ceru de la Univ. Petrosani. Deasemenea va fi cooptat ca antrenor secund si Daniel Voina, fost la Univ. Petrosani. Jiul va sustine un joc amical la mijlocul acestei sãptãmâni cu C.S.Vulcan.
GENU TUTU