Fotbal. A.J.F. Hunedoara / PETREAN -STELESCU, VICTORIE LA SCOR, 33-10!?

Eleganta salã „Europa” de la Inspectoratul Scolar Judetean din Deva a fost gazda unui moment istoric pentru fotbalul hunedorean, alegerea noului presedinte al A.J.F. Hunedoara. Si în plus a celor doi vicepresedinti.
Cu o punctualitate de început de… reprizã de fotbal, la ora 13.00 fix au început dezbaterile, cu toti cei 43 de reprezentanti si Rãzvan Burleanu, presedintele F.R.F. si Octavian Goga, vicepresedintele al F.R.F.
Protocolul de prezentare a fost fãcut de cãtre Damian Dinis (primar Bãita), în calitate de presedinte interimar. Apoi vicepresedintele F.R.F. a fãcut cunoscutã modalitatea tehnicã pentru votare, înaintea sa presedintele Rãzvan Burleanu fãcând o recenzie a stãrii actuale a fotbalului românesc. Cei doi candidati la presedintie, Cristian Petrean si Ionut Stelescu si-au prezentat expunerea de motive, dupã care s-a trecut la vot.
La numãrãtoare, scorul a fost atât de categoric, încât nu a mai fost nevoie de al doilea tur: 33-10 pentru tânãrul de 38 de ani, Cristian Petreanu, victorie clarã în fata lui Ionut Stelescu!
A urmat alegerea celor doi vicepresedinti (din cinci candidaturi), victoria revenind lui Cristian Coroiescu (din primul tur) si lui Cristian Gât (din cel de-al doilea tur).
Întregul eveniment s-a desfãsurat pe durata a… trei meciuri de fotbal! În editia de luni, 12 februarie, revenim cu un interviu în exclusivitate acordat de presedintele F.R.F., Rãzvan Burleanu.


GENU TUTU

One thought on “Fotbal. A.J.F. Hunedoara / PETREAN -STELESCU, VICTORIE LA SCOR, 33-10!?

  • 8 februarie 2018 at 19:13
    Permalink

    Nu vor da din mana cascavalul bastani de la Deva si Hunedoara platiti din bani nostri publici , fotbalul din valea jiului se va scufunda tot mai mult . Deva si Hunedoara i-au totul asa cred ei ca totul li se cuvine sediile deconcentratelor , sefi de institutii , …. . Daca nu se va muta resedinta de judet de la Deva la Petrosani atunci sa cerem desprinderea de Deva si sa ne unim cu Gorjul , Tg. Jiu .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *