Laurentiu Nistor si-a amintit de Valea Jiului

Si-a adus aminte de Valea Jiului. Laurentiu Nistor a devenit interesat de Valea Jiului. Deputatului PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor i-a revenit memoria si si-a adus aminte si de Valea Jiului.  Momentul declansator a fost vizita comisarului european Corina Cretu, care a precizat  într-o declaratie de presã cã sunt fonduri disponibile pentru Valea Jiului. Acum, deputatul vrea sã afle mai multe despre acest subiect.
“Comisarul European pentru Politicã Regionalã, Corina Cretu, a declarat, în cadrul vizitei din România, cã sunt regiuni din tarã care si-au pierdut sau riscã sã-si piardã productia de cãrbune, invitând astfel autoritãtile sã aplice pentru obtinerea de fonduri europene pentru a redresa una dintre cele mai sãrace zone din România, Valea Jiului. Comisarul a precizat cã este un proiect pilot si cã, la nivelul Comisiei Europene, existã deschiderea necesarã pentru tara noastrã. Doamna ministru, vã rugãm sã ne precizati, din informatiile pe care le detineti, care ar fi suma alocatã proiectului, care sunt pasii pentru obtinerea finantãrii, dacã existã un termen limitã? Ce presupune acest proiect?”, aratã Laurentiu Nistor, în întrebarea adresatã ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb.
Comisarul european, Corina Cretu, a precizat cã existã fonduri alocate Vãii Jiului.
“Am informat-o pe doamna prim-ministru despre o actiune legatã de regiunile care si-au  pierdut sau riscã sã îsi piardã productia de cãrbune si în acest stadiu am invitat România sã aplice pentru a actiona cu fondurile noastre pentru a actiona pentru redresarea uneia dintre cele mai sãrace zone din România, care este Valea Jiului. Cred cã este o initiativã importantã de a intra în acest proiect pilot si România ar trebui sã joace un rol important având în vedere experienta pe care o are în domeniu. Doamna Dãncilã sã ne trimitã o solicitare în acest sens, mie si domnului vicepresedinte. Existã deschidere la nivelul Comisiei sã facem tot ce putem pentru a ajuta România”,  a spus, în urmã cu o sãptãmânã,  Corina Cretu, comisar european.
Pânã pe 23 februarie guvernul român s-a angajat sã prezinte Comisiei Europene propunerile de accelerare a absorbtiei fondurilor europene.
Monika BACIU

8 comentarii la „Laurentiu Nistor si-a amintit de Valea Jiului

 • 7 februarie 2018 la 19:42
  Permalink

  Pe acest Laurentiu Nistor care coordoneaza din umbra Consiliul Judetean Hunedoara (Bobora , Andronache si Vasilescu) PSD nu-i intereseaza valea jiului pe ei ii intereseaza Hunedoara ( un ex. are CJH bani fara contestatii sa construeasca un nou stadion Corvinul ) dar Consiliul Judetean Hunedoara nu asfalteaza modernizeaza drumul judetean din Parang gasind motive an de an pentru a amana lucrarea , nu vrea nici sa modernizeze drumul judeten Valea de Pesti , dar in schimb lui Laurentiu Nistor ii place voturile din valea jiului desi Deva nu voteaza cu PSD . Vor arunca ceva firmituri in valea jiului doar in an electoral . Valea jiului voteaza cu PSD de 27 de ani (la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , ….) iar Deva nu voteaza cu PSD .

  Răspunde
 • 7 februarie 2018 la 23:56
  Permalink

  acum vede cetateni vaii jiului cum PSD isi bate joc de valea jiului mai ales Consiliul Judetean Hunedoara

  Răspunde
 • 8 februarie 2018 la 07:02
  Permalink

  Nu uitati cetateni ai vaii jiului bataia de joc a PSD -ului (CJH – Bobora , Andronache , Vasilescu – Laurentiu Nistor) de la judet pentru valea jiului , ei acorda fonduri de la bugetul judetean la Deva si Hunedoara iar pe cei din valea jiului ii trimite sa atraga fonduri europene . Nu vor sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , gasesc motive de amanare de la an la an …. Nu uitati sa nu mai votati orbeste cu PSD !

  Răspunde
 • 8 februarie 2018 la 07:17
  Permalink

  acest nistor…daca a-ti fost atenti …a intrebat prima data despre CATI BANI ESTE VORBA si apoi despre ce pasi sunt de urmat si termeni….concluzia???ISI VA TRAGE NISTOR O FIRMA CU LINGAII SAI SI VA ACCESA ACESTE FONDURI SI APOI,BANII SE VOR EVAPORA CA SI ALTII CARE ERAU DESTINATI ZONELOR DEFAVORIZATE

  Răspunde
  • 8 februarie 2018 la 10:33
   Permalink

   asa este bani se vor termina pe studii (proecte , …) dar in teren nu se va face nimic in valea jiului , exemple sunt multe CJH la drumurile judetene din Parang , Valea de Pesti , ….. , guvernul la drumurile nationale drumul spre Herculane (cea mai mare teapa trasa vaii jiului , drumul DN 7A spre Voineasa si Transalpina sau Gara Petrosani iar noi valea jiului votam in nestire cu PSD sa o duca bine cei din Deva …..

   Răspunde
 • 8 februarie 2018 la 12:45
  Permalink

  Ba , Laurentiu Nistor cu ranjetul tau sfidator la adresa vaii jiului ati scuipat cu slugele tale din CJH spre valea jiului cei ce vau votat . Sa va bata Dumnezeu cu boli incurabile pe voi Laurentiu Nistor , Bobora , Andronache , Vasilescu si pe familile voastre . Nu vreti sa asfaltati drumul judetean din Parang inventati motive de la an la an , drumul judetean Valea de Pesti , …. Va faceti doar verbal ca vreti sa ajutati valea jiului (Bobora spune anul trecut ca va analiza cererea de finantare pentru Spitalul de Urgenta Petrosani , tot acest parvenit politic PSD , Bobora votat de noi valea jiului spunea anul trecut ca va analiza daca va da bani pentru drumul de centura al Petrosaniului , …).niste mincinosi profitori platiti regeste din bani nostri publici pe ei si clientela lor politica de la Deva si Hunedoara , clientela lor familiara

  Răspunde
 • 14 februarie 2018 la 18:02
  Permalink

  Votez PSD ca a marit pensiile la smecheri iar la babalaci promisiuni.Nistor aloca bani mai multi pt. Deva fiindca VJ e rosie si prostita.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.